Selecteer een pagina

Website laten maken Rotterdam 

Heb je een bedrijf in Rotterdam en wil je een website laten makenZoek niet verder! Fika Sales is de juiste partner voor je website laten maken in Rotterdam. De Rotterdamse mentaliteit “Niet lullen, maar poetsen” is ons niet vreemd. We werken graag hard om jouw website of webshop tot een succes te maken. Wij maken websites en webshops voor bedrijven door heel Nederland en hebben ook klanten uit RotterdamNaast webbouw bieden we ook overige diensten op het gebied van online marketing. Hierbij kun je denken aan SEO (zoekmachineoptimalisatie), SEA (zoekmachine advertenties), social media marketing en e-mailmarketing. Een belangrijke eerste stap is een website laten maken Rotterdam of webshop laten maken Rotterdam, want dat is de basis. Daarna wil je natuurlijk ook dat je website of webshop goed wordt gevonden. Daarbij is het belangrijk je website of webshop vindbaar te maken in Rotterdammaar bijvoorbeeld ook in ZoetermeerSpijkenisse en Dordrecht. Of zelfs in heel Nederlandwanneer je bijvoorbeeld een webshop hebt in Rotterdam, maar door heel Nederland levert. 

Website laten maken rotterdam

 

Rotterdamse website of webshop laten maken, en dan?

Je hebt de eerste stappen gezet; je gaat aan de slag en hebt een webdesigner gevonden in Rotterdam. Dan is het goed om te weten dat wij onze websites en webshops bouwen met het meest gebruikte systeem om websites te laten maken, namelijk WordPressBij het laten maken van je webshop gebruiken we meestal de module WoocommerceWe bieden – naast website laten maken – ook hosting (het opslaan van de website) in Rotterdam. Wij hebben hier snelle en uitgebreide pakketten voor. nu je website laten maken Rotterdam neem vandaag nog contact op 

Website laten maken Rotterdam waar beginnen we? 

Voordat we hard aan het werk kunnen, moet natuurlijk wel duidelijk zijn wat de wensen zijn. Als eerste gaan we daarom een gesprek aan over het laten maken van je website of webshop. De doelstelling staat hierbij voorop, zodat we een conversiegerichte website of webshop kunnen maken. Wat wil je met je website of webshop bereiken? Meer bezoekers voor je winkel in Rotterdam? Of  meer gasten in je Rotterdamse restaurant? Of juist direct verkopen met de webshop met leuke artikelen uit Rotterdam?  Dit is allemaal belangrijk voor de strategie, want wanneer je meer fysieke bezoekers wilt, zal deze doelgroep voornamelijk uit Rotterdam en regio Rotterdam komen, maar wanneer je wilt verkopen via je webshop, is deze doelgroep niet alleen Rotterdam, maar heel Nederland (of misschien zelfs ook België of andere landen).  

Samen gaan we aan de slag met het design en het framework van de website/webshop. Hoe moet deze eruit zien, welke pagina’s moeten er komen, hoe ziet het menu eruit, wil je dat bezoekers kunnen filteren? Wij houden bij iedere website rekening met dat ze geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines; dat wil zeggen dat de robots achter de zoekmachines de inhoud van de website gemakkelijk kunnen ‘lezen’. Wanneer je bepaalde steden, zoals Rotterdam, als focus gebied hebt, maken we hier speciale pagina’s voor. 

Deze website hebben we bijvoorbeeld gebouwd voor EvenementenBrigade.nl

Website laten maken of webshop laten maken in Rotterdam?

Fika Sales helpt je hier graag bij! Onze professionele webdesigners, copywriters en grafische vormgevers staan tot jouw dienst.

Een (nieuwe) website laten maken in Rotterdam is niet zomaar iets. Het moet aansluiten bij jouw organisatie, want het is tenslotte jouw digitale ‘etalage’. Wij hebben al veel blije klanten in Rotterdam en hopen ook voor jou een professionele website te maken. De (digitale) bak koffie staat klaar!

We hebben onze nieuwe site laten maken door Fika Sales. Ik kan niet anders zeggen dan; wat een heerlijke mensen daar bij Fika Sales. No non-sense, maar denken vooral erg goed mee en hebben een site gemaakt welke erg functioneel is. We zijn ook gelijk met hen in zee gegeaan voor vindbaarheid en conversie. Ik kan hen zeer aan raden!

Mieke Groesbeek

Wil je ook een website die voor je werkt?

Wil jij ook een website of is de huidige website toe aan een nieuwe look en feel? Of wil je gewoon je vindbaarheid verbeteren? We gaan graag geheel vrijblijvend het gesprek met je aan en kijken waar de mogelijkheden liggen.