Website laten maken is Marketing Sales Meer omzet

Een professionele website snel en zelf aanpasbaar, yes you can !

Je website gemaakt door Fika Sales is een website tegen een goede prijs en in een korte tijd ben je online vindbaar. We maken een professionele website, volledig naar jouw wens. Uiteindelijk kun je hem ook zelf beheren, maar als je wilt dat wij dat doen, kan dat natuurlijk ook.

Printscreen website PhotoboothPoint laptop
Printscreen website PhotoboothPoint smartphone

U vraagt, wij leveren

Mogen we voor jouw aan het werk gaan? Dan doen we dat zo snel als mogelijk. Tussendoor hebben we review-momenten en jouw input gebruiken we om je site geheel aan jouw verwachtingen te laten voldoen. Zodat dit echt jouw etalage wordt. Dat wil jij toch ook?

Vindbaarheid

Je website moet natuurlijk goed vindbaar zijn. Maar we denken ook samen na over het design. Want hoe worden jouw bezoekers ook klant? Hierbij helpen we je ook. En als je website eenmaal staat, hebben we ook nog diensten die je daarbij kunnen ondersteunen, zoals zoekmachine-optimalisatie en email-marketing.

Superblij met de website die Fika Sales voor ons gemaakt heeft. Onze wensen werden goed gehoord en het was fijn dat er ook echt meegedacht werd. Ook top dat we het onderhoud aan Fika Sales kunnen overlaten. Ik zou het iedereen aanbevelen.

Bali Beads

Wij hadden een vraag voor onze website, maar na overleg hebben we een hele nieuwe website laten maken. Dit was goedkoper en het resultaat is meer dan geweldig. Ik kan fika sales zeker aanraden, maar ook na oplevering stopt hun service niet. Erg fijn samenwerken.

Ronald

We hebben onze nieuwe site laten maken door Fika Sales. Ik kan niet anders zeggen dan; wat een heerlijke mensen daar bij Fika Sales. No non-sense, maar denken vooral erg goed mee en hebben een site gemaakt welke erg functioneel is. We zijn ook gelijk met hen in zee gegaan voor vindbaarheid en conversie. Ik kan hen zeer aanraden!

Mieke Groesbeek

Het beste CMS-systeem

We bouwen in WordPress en gebruiken daarbij een gebruiksvriendelijk thema, waardoor het eenvoudig is al jouw afbeeldingen, filmpjes en overige content te plaatsen. Ook de opmaak van de website is volledig naar wens te stylen.

g

Responsive

Je website moet natuurlijk ook responsive zijn, oftewel; op ieder device goed zichtbaar en leesbaar zijn. Of je nu op een groot scherm, tablet of smartphone zit; je website wordt altijd goed weergegeven.

Vrijblijvend informatie ontvangen

Hoe maak je een succesvolle website?

Ontvang van ons een mail met daarin tips & tricks! Waar let ik op voor ik een website ga maken? Ontvang tevens sjablonen, die je kunt gebruiken om de webteksten SEO-proof te maken. 

De tips zijn onderweg!