Selecteer een pagina

Deze site hebben we bijvoorbeeld gebouwd voor PhotoBoothPoint.nl

Webdesign

Bereik je eigenlijke wel al jouw potentiële klanten?

Een website laten maken is een belangrijk deel van je online succes. Het is immers de etalage van je bedrijf; het uithangbord. Je wilt dus dat je bezoekers alles makkelijk kunnen vinden, maar tevens dat je site sowieso goed gevonden kan worden in Google, oftewel dat je zoekmachineoptimalisatie op orde is. Wij bouwen websites voor ZZP’ers tot de grote jongens. Maar we bouwen vooral om jou online succes te laten behalen.

Deze site hebben we bijvoorbeeld gebouwd voor EvenementenBrigade.nl

Website laten maken

 

Een website is de etalage van jouw bedrijf. Het is daarom belangrijk dat deze aansluit bij wat jij met jouw producten/diensten te bieden hebt. Maar er komt meer bij kijken dan alleen het vullen van de etalage…

Wat is een goede website?

Natuurlijk is het aanzicht van de website van groot belang. Bezoekers beslissen immers binnen een seconde of de ‘look and feel’ van de website hen aanspreekt. Maar als ze hebben besloten op de website te blijven rondkijken, is de inhoud en de navigatie erg belangrijk. een website laten maken is een maar kunnen je potentiële klanten vinden wat ze willen en kunnen ze hier ook gemakkelijk doorheen navigeren? Oftewel: Hoe gebruiksvriendelijk is jouw website? Fika Sales biedt advies voor bestaande websites, maar ook complete nieuwe websites. Vraag hiervoor vrijblijvend een adviesgesprek aan, zodat we een maatwerk offerte kunnen opstellen.

Website
  • Z100% tevredenheid
  • Zvast contactpersoon
  • ZBeste CMS
  • ZUitstekende service

Website basics 

V.a €995,-

Maatwerk design

Contactformulieren

Snelle oplevering

Geschikt op tablet en mobiel

Alle basis functionaliteiten

Makkelijk zelf aanpasingen doen

Geoptimaliseerd voor Google

Betalen in termijnen mogelijk

maatwerk website 

(Prijs op aanvraag )

breid je website uit met bijvoorbeeld

webteksten

uitgebreide design

Logo ontwerp

Huisstyle ontwerp

Fotoshoot oplocatie

reservering systeem

Livechat

Zoekmachineoptimalisatie pakket 

WEBSHOP BASICS

V.a. €1250,-

Maatwerk design

Contactformulieren

Snelle oplevering

Geschikt op tablet en mobiel

Alle basis functionaliteiten

Makkelijk zelf aanpasingen doen

Geoptimaliseerd voor Google

Betalen in termijnen mogelijk

maatwerk webshop

(Prijs op aanvraag )

breid je webshop uit met bijvoorbeeld

webteksten

uitgebreide design

Logo ontwerp

Huisstyle ontwerp

productfotografie

voorraadbeheer 

Livechat

Zoekmachineoptimalisatie pakket 

Webshop Bali Beads

Webshop

Laat jij ook nog omzet liggen?

Een webshop laten maken is een mooie manier om je omzet te ondersteunen. Maar ook een complete online business is natuurlijk helemaal van deze tijd. Deze webshop hebben we gebouwd voor Bali Beads. De vindbaarheid, evenals social media marketing zijn van groot belang. Dit is dan ook wat wij verzorgen. Wil jij een webshop laten maken of een website laten maken ? Neem gerust  vrijblijvend contact op!

We hebben onze nieuwe website laten maken door Fika Sales. Ik kan niet anders zeggen dan; wat een heerlijke mensen daar bij Fika Sales. No non-sense, maar denken vooral erg goed mee en hebben een site gemaakt welke erg functioneel is. We zijn ook gelijk met hen in zee gegeaan voor vindbaarheid en conversie. Ik kan hen zeer aan raden!

Mieke Groesbeek

Wil je ook een website laten maken die voor je werkt?

Wil jij ook een website of is de huidige website toe aan een nieuwe look en feel? Of wil je gewoon je vindbaarheid verbeteren? We gaan graag geheel vrijblijvend het gesprek met je aan en kijken waar de mogelijkheden liggen.