Selecteer een pagina

Advies & Strategie

 

Weet je dat er online kansen liggen, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Wij helpen je graag met gedegen advies en hier een strategische uitwerking aan te geven.

Online marketing; waar te beginnen?

Binnen online marketing zijn er heel veel verschillende kanalen om te communiceren naar jouw klanten. Sommige kanalen werken beter voor het communiceren met bestaande klanten en andere weer beter om nieuwe klanten te werven.

Dat je website eerst goed op orde moet zijn, voordat je hier betaalde advertenties vanuit zoekmachines (SEA) naartoe laat linken, is voor de meeste ondernemers duidelijk. Maar wanneer is je website goed op orde en hoe haal je het hoogste rendement uit je advertentiebudget? Wij vertellen er graag meer over tijdens een vrijblijvend adviesgesprek.

If the plan doesn’t work change the plan, not the goal.

Consultancy

Jouw behoefte is wat onze drijfveer is. Of nog beter gezegd; de behoefte van jouw klant is wat ons triggert. Wij gaan graag aan de slag met de vraagstukken ‘Wie is je klant?’, ‘Hoe is deze klant te definiëren in persona’s?’ en ‘Waar liggen de kansen om je klant te bereiken?’ Pas daarna koppelen we daar – als jij dat wenst – een van onze diensten aan.

Adviesgesprek, echt vrijblijvend?

Vaak krijgen we te horen dat ondernemers het idee hebben ergens aan vast te zitten als zij een adviesgesprek aanvragen. Dat is bij Fika Sales zeker niet het geval! Onze adviesgesprekken zijn altijd gratis en vrijblijvend. Wij zijn overtuigd van ons eigen kennis en kunde en weten dan ook dat een groot aantal van de gesprekken leidt tot verdere uitwerking. En bij de gesprekken waar dit niet gebeurd gaan we als “even goede vrienden” uit elkaar en staat de deur nog altijd open op hier in de toekomst op terug te komen.

Bij de verdere uitwerking gaan we aan de slag met een gerichte strategie, waarbij we transparant communiceren over de mogelijke stappen en de daarbij behorende kostenplaatjes. Voor ieder budget zijn er online marketing kanalen beschikbaar. Wij helpen je graag verder!