Selecteer een pagina

Samen aan de slag met je online marketing strategie

Online marketing diensten

Bij Fika Sales gaan we samen met jou aan de slag met je online marketing strategie. We kijken wat er nodig is om je online zichtbaarheid te vergroten en welke online marketing diensten we daarvoor moeten inzetten.

Geen online marketing strategie is hetzelfde

Iedere online marketing strategie is uniek en vraagt om een andere aanpak. Daarom bieden we geen standaard pakketten aan, maar gaan we voor maatwerk. We kijken heel gericht wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen en welke diensten we daarvoor het beste kunnen inzetten. Uiteraard hebben we alles in huis om de onderstaande diensten voor je uit te voeren en deze iedere maand te evalueren aan de hand van actuele cijfers.

Wij helpen jou met Zoekmachineoptimalisatie|Zoekmachine adverteren|Social media marketing|E-mailmarketing|Webdesign|Advies & strategie

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachineoptimalisatie (SEO) is een belangrijk onderdeel van je online marketing strategie. Want als je online via je website wilt verkopen, moet je voor je doelgroep wel goed vindbaar zijn in de zoekmachines.

Lees meer…

Zoekmachine adverteren

Wil je snel meer bezoekers op je website? Dan maak je zoekmachine adverteren (SEA) onderdeel van je online marketing strategie. Daarmee ben je meteen zichtbaar in de zoekresultaten van zoekmachines en behaal je direct resultaat.

Lees meer…

Social media marketing

Socialmediakanalen zijn dé plek voor interactie met je doelgroep. Daarmee is social media marketing een goede en zeer effectieve manier om je naamsbekendheid te vergroten, een nieuw product onder de aandacht te brengen of meer van de juiste bezoekers naar je website te trekken.

Lees meer…

E-mailmarketing

Een goede e-mailmarketingstrategie is misschien wel het belangrijkste onderdeel van je online marketing strategie. Je trekt er meer bezoekers mee naar je website, kunt persoonlijk contact leggen met bestaande en nieuwe klanten en het is zeer kostenefficiënt én rendabel.

Lees meer…

Webdesign

Een website is de etalage van jouw bedrijf. Het is daarom belangrijk dat deze aansluit bij wat jij met jouw producten/diensten te bieden hebt. Er komt meer bij kijken dan alleen het vullen van de etalage. Interactie met je bezoeker – of dat nu een verkoop is of connectie – dat is waar het om draait!

Lees meer…

 

Advies & strategie

Iedere online marketing strategie is uniek en vraagt om een andere aanpak. Daarom bieden we geen standaard pakketten aan, maar gaan we voor maatwerk. We kijken heel gericht wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Lees meer…