Selecteer een pagina

Website laten maken Den Haag

Website laten maken in Den Haag? Fika Sales maakt websites en webshops voor bedrijven door heel Nederland, dus ook voor klanten uit Den Haag. We leveren onze digitale marketing door heel Nederland, want naast webbouw bieden we ook overige diensten op het gebied van online marketing. Hierbij kun je denken aan SEO (zoekmachineoptimalisatie), SEA (zoekmachine advertenties), social media marketing en e-mailmarketing, Meestal is de eerste stap een website laten maken of webshop laten maken, maar daarna wil je natuurlijk ook dat je website of webshop goed gevonden gaat worden. Daarbij is het belangrijk je website vindbaar te maken in Den Haag, maar bijvoorbeeld ook in Zoetermeer of Rotterdam. Of zelfs in heel Nederland, wanneer je bijvoorbeeld een webshop hebt in Den Haag, maar door heel Nederland levert.

Website laten maken Den Haag

Website of webshop laten maken, en dan?
Je hebt de eerste stappen gezet; je gaat aan de slag en hebt een webdesigner gevonden in Den Haag. Dan is het goed om te weten dat wij onze websites en webshops bouwen met het meest gebruikte systeem om websites te laten maken, namelijk WordPress. Voor het laten maken van je webshop gebruiken we veelal de module Woocommerce. Naast websites maken, bieden we ook hosting in Den Haag. Wij hebben hier snelle en uitgebreide pakketten voor.

 

Website laten maken Den Haag; waar beginnen we?

Als eerste gaan we een gesprek aan over het laten maken van je website of webshop. De doelstelling staat hierbij voorop, zodat we een conversiegerichte website of webshop kunnen maken. Ook is je gewenste bereik een belangrijk criterium. Is dit bijvoorbeeld vooral in Den Haag of juist ook omliggende gemeentes, zoals Zoetermeer, Bleiswijk, Pijnacker-Nootdorp, Leiden en/of Gouda? Of juist een goed vindbare website in heel Nederland?

Samen gaan we aan de slag met het design en het framework van de website/webshop. Hoe moet deze eruit zien, welke pagina’s moeten er komen, hoe ziet de menustructuur eruit, wil je dat bezoekers kunnen filteren? Bij al onze websites wordt rekening gehouden met dat ze geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines; dat wil zeggen dat de robots achter de zoekmachines de inhoud van de website eenvoudig kunnen ‘lezen’. Om ook met de overige mogelijkheden van het vindbaar maken van je website aan de gang te gaan, maken we afspraken. Wanneer je bepaalde steden, zoals Den Haag, als focus gebied hebt, maken we hier speciale pagina’s voor aan.

Deze site hebben we bijvoorbeeld gebouwd voor EvenementenBrigade.nl

Website laten maken of webshop laten maken in Den Haag?

Fika Sales helpt je hier graag bij! Onze professionele webdesigners, copywriters en grafische vormgevers staan tot jouw dienst. Een (nieuwe) website laten maken in Den Haag is niet zomaar iets. Het passen bij jouw organisatie, want het is tenslotte jouw digitale ‘etalage’. Wij hebben al veel blije klanten in Den Haag en hopen ook voor jou een professionele website te maken.

We hebben onze nieuwe site laten maken door Fika Sales. Ik kan niet anders zeggen dan; wat een heerlijke mensen daar bij Fika Sales. No non-sense, maar denken vooral erg goed mee en hebben een site gemaakt welke erg functioneel is. We zijn ook gelijk met hen in zee gegeaan voor vindbaarheid en conversie. Ik kan hen zeer aan raden!

Mieke Groesbeek

Wil je ook een website die voor je werkt?

Wil jij ook een website of is de huidige website toe aan een nieuwe look en feel? Of wil je gewoon je vindbaarheid verbeteren? We gaan graag geheel vrijblijvend het gesprek met je aan en kijken waar de mogelijkheden liggen.