Selecteer een pagina

Website laten maken Zoetermeer samen met Fika sales haal je resultaat.

Website laten maken in Zoetermeer? Fika Sales maakt websites en webshops voor bedrijven door heel Nederland, maar zitten zelf met ons bedrijf in Zoetermeer. We leveren onze digitale marketing zoals gezegd door heel Nederland. Meestal is de eerste stap een website laten maken zoetermeer of webshop laten maken, maar daarna wil je natuurlijk ook dat je website of webshop gevonden gaat worden. En dan niet alleen in Zoetermeer maar ook bijvoorbeeld in Rotterdam of Den Haag

zoetermeer website laten maken

Website laten maken Zoetermeer; waar beginnen we?

Als eerste gaan we een gesprek aan over het laten maken van je website of webshop en wat je doelstellingen zijn, zodat we een conversiegerichte website of webshop kunnen maken. En is je bereik bijvoorbeeld vooral in Zoetermeer of juist ook omliggende gemeentes, zoals Bleiswijk, Pijnacker-Nootdorp, Leiden en/of Gouda of juist met een goed vindbare website in heel Nederland.

Samen gaan we aan de slag

Samen gaan we aan de slag met het design en het framework. Hoe moet de website eruitzien en welke pagina’s moeten waar komen. Maar ook als ik een webshop wil, waar soorteer ik dan eventueel op. Om ook met de vindbaarheid van je website aan de gang te gaan, maken we ook afspraken.  Wil je in Zoetermeer en/of daarbuiten gevonden worden, dan gaan we daar speciale pagina’s voor aanmaken.

Website laten maken zoetermeer of webshop laten maken in Zoetermeer? Fika Sales is je partner. Onze professionele webdesigners, copywriters en grafische vormgevers staan tot jouw dienst.

Het is jouw etalage en/of winkel, dus je website en/of je webshop laten maken is niet zomaar iets. Het is je visitekaartje en je wilt natuurlijk dat je klaar bent voor de toekomst. Laat je website bouwen door ons en mocht je later toch ook een online winkel erbij willen, dan kan dat. Dan kun je zonder problemen een webshop laten bouwen.

Deze site hebben we bijvoorbeeld gebouwd voor EvenementenBrigade.nl

Website of webshop laten maken, en dan?

Je hebt je eerste stappen gezet; je gaat aan de slag en hebt een webdesigner gevonden in Zoetermeer. Dan is het goed om te weten dat wij onze websites en webshops bouwen met het meest gebruikte systeem om websites te laten maken, namelijk WordPress. Voor het laten maken van je webshop gebruiken we veelal Woocommerce. Wil je je hosting ook uitbesteden aan ons in Zoetermeer, dan kan dat. Wij hebben hier snelle en uitgebreide pakketten voor.

We hebben onze nieuwe site laten maken door Fika Sales. Ik kan niet anders zeggen dan; wat een heerlijke mensen daar bij Fika Sales. No non-sense, maar denken vooral erg goed mee en hebben een site gemaakt welke erg functioneel is. We zijn ook gelijk met hen in zee gegeaan voor vindbaarheid en conversie. Ik kan hen zeer aan raden!

Mieke Groesbeek

Wil je ook een website die voor je werkt?

Wil jij ook een website of is de huidige website toe aan een nieuwe look en feel? Of wil je gewoon je vindbaarheid verbeteren? We gaan graag geheel vrijblijvend het gesprek met je aan en kijken waar de mogelijkheden liggen.