Webshop laten maken is Marketing Sales Meer omzet

Een webshop die verkoopt en snel online is, yes you can !

Je webshop gemaakt door Fika Sales is een webshop tegen een goede prijs en in een korte tijd ben je online en kun je gaan verkopen. We maken een professionele webshop volledig naar jouw wens en uitendelijk kun je hem ook zelf beheren, maar als je wil dat wij dat doe kan dat natuurlijk ook zaken als product reviews vooraadbeheer en verschillende betalings mogelijk heden zijn natuurlijk mogelijk.

Website laten maken : webshop Bali Beads
Printscreen website Bali Beads smartphone

Online winkel

Mogen we voor jouw webshop aan het werk gaan? Dan doen we dat zo snel als mogelijk. Tussendoor hebben we revie- momenten en jouw input gebruiken we om je webshop geheel aan jouw verwachtingen te laten voldoen. Zodat dit echt jouw online winkel wordt. Dat wil jij toch ook?

Vindbaarheid en gebruikersgemak

Je webshop moet natuurlijk goed vindbaar zijn, maar we denken ook samen na over het design. Want hoe worden jouw bezoekers ook klanten? En hoe verkoop je gemakkelijk en keert deze ook weer terug? Hierbij helpen we je ook. En als je site eenmaal staat, hebben we ook nog diensten die je daarbij kunnen ondersteunen, zoals zoekmachine-optimalisatie en email-marketing. Tevens zorgen we voor optimale veiligheidspakketen, zodat je webshop optimaal beveiligd is.

Superblij met de website die Fika Sales voor ons gemaakt heeft. Onze wensen werden goed gehoord en het was fijn dat er ook echt meegedacht werd. Ook top dat we het onderhoud aan Fika Sales kunnen overlaten. Ik zou het iedereen aanbevelen.

Bali Beads

Wij hadden een vraag voor onze website,maar na overleg hebben we een hele nieuwe website laten maken. Dit was goedkoper en het resultaat is meer dan geweldig. Ik kan fika sales zeker aanraden. Ook na oplevering stopt hun service niet. Erg fijn samenwerken.

Ronald

We hebben onze nieuwe site laten maken door Fika Sales. Ik kan niet anders zeggen dan; wat een heerlijke mensen daar bij Fika Sales. No non-sense, maar denken vooral erg goed mee en hebben een site gemaakt welke erg functioneel is. We zijn ook gelijk met hen in zee gegaan voor vindbaarheid en conversie. Ik kan hen zeer aanraden!

Mieke Groesbeek

Webwinkels software

We bouwen in WordPress en Woocommerce, en gebruiken daarbij een gebruiksvriendelijk thema,  waardoor het eenvoudig is al jouw afbeeldingen, filmpjes en overige content te plaatsen. Ook de opmaak van de webshop is volledig naar wens te stylen. En ook heel belangrijk: de productvoorraad bijhouden is een fluitje van een cent. Daarnaast voeg je nieuwe producten  helemaal zelf toe. Maar als je liever hebt dat wij dat voor je regelen, kan dat natuurlijk ook.

g

Responsive

Je webshop moet natuurlijk ook responsive zijn,  oftewel; op ieder device goed zichtbaar en leesbaar zijn. Of je nu op een groot scherm, tablet of smartphone zit; je website wordt altijd goed weergegeven. Ook de gebruikerservaring is optimaal, zodat bezoekers binnen enkele stappen kunnen bestellen, inclusief overzichtelijk afrekenscherm. Door de eenvoudige bediening kunnen klanten gemakkelijk door je webwinkel navigeren en overgaan tot aankoop.  

Vrijblijvend informatie ontvangen

Website laten maken : webshop Bali Beads

Tips! Verkopen via webshop

Ontvang van ons een mail met daarin tips & tricks! Ontvang tevens sjablonen, die je kunt gebruiken om de webteksten SEO-proof te maken en ideeën om je verkoop te laten stijgen.

De tips zijn onderweg!